Kiemelt partnerünk:

A gyermekek feje tele van okos és gyakran meglepő kérdésekkel, amiket a szülők sokszor nem tudnak megválaszolni. A HVG Könyvek Junior kiadványai inspirálják a gyermekek képzeletét, építik tudásukat, egyben remek, a szülőkkel közösen folytatott beszélgetésekre és további közös olvasásra sarkallnak.

A Fővárosi Állat- és Növénykert már több mint 150 éve kapu a természet csodáira. Több mint 1000 faj, közel 6000 program, nem mindennapi élmények, az év 365 napján.

Az Agymenők Élménynap program újabb kalandokra és felfedezésre ad lehetőséget, mert az élmény közös... és ez nAGYszerű!

 

 

Együttműködő partnereink:

 

 
A Farkaskölykök Egyesület  legfontosabb feladata a környezettudatos életmód, a sport, a médiatudatosság, a természetes életformák és az életrevalóság megtanítása a gyerekeknek. Az Agymenők kártyacsomagok és rendezvényei is ezt szolgálják, így partnerként szívesen támogatjuk a rendezvényt a közös cél elérése érdekében.

Versenyeinken, programjainkon a tudomány, a matematika szépségeivel játékosan, élményeken keresztül ismerkedünk. Céljaink egybeesnek az Agymenők program értékeivel. Így örömmel veszünk részt ebben a remek programban.

A Csodák Palotája immár 21 éve a tudományok népszerűsítését, a gyerekek játékos módon való oktatását tartja szem előtt, így az Agymenők Élménynapon is szeretettel várja az érdeklődő, a természettudományok iránt nyitott kisebb és nagyobb gyerkőcök látogatását. Mert a világ érdekes!
A cserkészek bárhol feltalálják magukat, legyen az sátorverés vagy főzés, tűzgyújtás vagy barkácsolás, tájékozódás vagy gombfelvarrás. A Magyar Cserkészszövetség ezért elhivatott olyan események támogatásában, amelyek játékos formában fejlesztik a gyermekek készségeit, ismereteit. Az Agymenők Élménynappal közös célunk kiegészíteni az iskolában szerzett tudást, miközben egész nap „csak” játszunk!