Program

Agymenők kvíz

Agytorna, kérdések-válaszok, családi vetélkedő

Tornáztasd az agyad, és légy te a legnagyobb Agymenő!
Családi kvíz, vetélkedő kicsiknek és nagyoknak, izgalmas, szórakoztató formában. A legmenőbb cím megszerzéséhez az egész család tudására szükség lesz!

Időpontok: 11:30, 13:00, 15:00, 17:00


A program támogatója:
 

Farkaskölyökképző

Állomásunkon közösen vizsgáljuk, hogy vajon mit evett az állatkerti bagoly vacsorára. Bagolyköpetek alapján derítjük ki együtt, szakértőnk segítségével, hogy mi lehetett a finom menü!

Ha megvizsgáltad a bagolyköpeteket, menj végig a Farkaskölykök akadálypályáján! Idén az újszerű “kiterjesztett valóságot” kihasználva egy digitális tanösvényen teheted próbára tudásod! Ezenkívül, ha érdekelnek a hangos könyveink, az állomáson megismerheted a kerti madarak, a tengeri és az éjszakai állatok hangját is, és most újdonságként a fARkasölyökkepző applikációval a saját telefonodon három dimenzióban is megnézheted kedvenc élőlényeidet. 


A program támogatója:
 

Kézműves foglalkozás

Gyere, játssz és alkoss a cserkészekkel, nálunk sok érdekes dolgot kipróbálhatsz! Az idén kézműves foglalkozással, izgalmas kihívásokkal és kísérletekkel várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ha felkészültél, vesd bele magad a "fizikai mesék" világába!

 

 

 

Történelmi kalandozások

Merre hajózott Marco Polo? Mi köze van Newton-nak az űrkutatáshoz? Hogyan lett pénze Steve Jobs-nak az első Apple elkészítéséhez? Hányat ismersz fel a száz leghíresebb találmány közül?

Ha ezekre és más történelmi kérdésekre jól válaszolsz, máris tiéd az Agymenők pecsét az útleveledbe. 


A program támogatója:
 

 

Szuper Állatok

Te tudod, melyik a legmagasabbra repülő, a legnagyobb szájú, vagy éppen a legválogatósabb állat?

Játssz velünk, és ismerd meg az Állatkert lakóit: válaszolj a kérdésekre, és gyűjtsd a pecséteket!


A program támogatója:
 

TapiZoo

Kalandozz a kenguruk földjén, fedezd fel Afrikát, sétálj át a fél világon! Az Ausztrál sátor, a Szibériai állomás és az Afrika kunyhó TapiZoo-helyszínek 10:00-18:00 óra között várnak titeket.


A program támogatója:

Agymenők társasjáték

Próbáld ki az Agymenők-társasjátékot online! Ha sikeresen végigmentél a pályán, jár a pecsét az útleveledbe!


A program támogatója: