Program

Agymenők kvíz

Agytorna, kérdések-válaszok, családi vetélkedő

Tornáztasd az agyad, és légy te a legnagyobb Agymenő!
Családi kvíz, vetélkedő kicsiknek és nagyoknak, izgalmas, szórakoztató formában. A legmenőbb cím megszerzéséhez az egész család tudására szükség lesz!

Időpontok: 11:30, 13:00, 15:00, 17:00


A program támogatója:
 

Farkaskölyökképző

Állomásunkon közösen vizsgáljuk, hogy vajon mit evett az állatkerti bagoly vacsorára. Bagolyköpetek alapján derítjük ki együtt, szakértőnk segítségével, hogy mi lehetett a finom menü!

Ha megvizsgáltad a bagolyköpeteket, az AR élményt is kipróbálhatod! A “kiterjesztett valóságot” kihasználva egy digitális tanösvényen teheted próbára tudásod! Ezenkívül, ha érdekelnek a hangos könyveink, az állomáson megismerheted a kerti madarak, a tengeri és az éjszakai állatok hangját is, és most újdonságként a fARkasölyökkepző applikációval a saját telefonodon három dimenzióban is megnézheted kedvenc élőlényeidet. 


A program támogatója:
 

BogaraZoo

Hogy iszik a lepke a pödör nyelvével? Mit lát a szitakötő? Hogyan dolgoznak a hangyák? Nyerj bepillantást a rovarok csodálatos világába.

 

Interaktív bemutató, élethű makettekkel, sok játékkal, a Legyél te is bogárvadász és a Szuperrovarok című könyvekkel és természetesen élő, "simogatható" rovarokkal.

 

Közreműködik: Sasvári Zoltán ökopedagógus, a Csodabogarak Alapítvány elnöke

 

A program támogatója:

 

TapiZoo

Kalandozz a kenguruk földjén, fedezd fel Szibéria állatvilágát, sétálj át a fél világon! Az Ausztrál sátor és a Szibériai állomás várnak titeket, mint TapiZoo-helyszínek.


A program támogatója:

Agymenők társasjáték

Próbáld ki az Agymenők-társasjátékot online! Ha sikeresen végigmentél a pályán, jár a pecsét az útleveledbe!


A program támogatója:

 

Groupama tudáspróba állomás

Érdemes felkeresni a Groupama standot, ahol lehetősége lesz mindenkinek bizonyítani talpraesettségét, tudását! A jutalom sem marad el  


A program támogatója:

Cheetos kreatív agytorna

Egy bébi fóka, vagy esetleg egy hatalmas elefánt? Vessz el a képzelet világában  Chesterrel! Ereszd szabadon a fantáziádat, és mutasd meg ceruzával, zsírkrétával vagy filctollal, hogy te mit látsz a Cheetosodban.


A program támogatója:

 

Curaprox – Fogas kérdések állomás

Tanulj játszva a Curaprox fogas kérdések- állomásánál és tedd próbára a tudásodat! Legyen fogad olyan erős, mint a hódé és lesd el a helyes fogmosás lépéseit! Szerezd meg a Curaprox pecsétet és mi egy kis ajándékkal kedveskedünk neked!

A program támogatója:

 

Haribo

A rendezvényre kilátogató családok édes meglepetéseket kapnak hostesseinktől és a gyerekek nemcsak találkozhatnak, de szuper fotókat is készíthetnek a Haribo macival.


A program támogatója:

Mizo – Tejes kaland

Gyere és próbáld ki memóriád és ügyességed a Mizo „Tejes kaland” állomásán! A Mizo tejtermékekből alkotott memória-játék mellett a népszerű fejős-tehén játékunkban is kipróbálhatod magad. Az állomások közötti szünetben pedig Mizo tejitalokkal és túródesszertekkel kedveskedünk a kicsiknek és nagyoknak.

Családoddal együtt várunk a Mizo tejes kalandban!


A program támogatója:

 

Nissan Leaf Zöldpont kreatív állomás

Az Agymenők Élménynap programjának köszönhetően most együtt fedezhetjük fel az elektromos autózás előnyeit. 

A program támogatója:

 

Gullón

A Gullón kekszek cukor hozzáadása nélkül készültek, magas a rosttartalmuk és igen finomak. Vajon milyen gabonákból készült? Gyere és derítsd ki a Gullón állomáson!


A program támogatója:

 

Tchibo

Keresd katalógusunkat és kedvezményes kuponunkat az ajándéktasakokban! 

Női- férfi és gyerekruházatunk, lakástextiljeink, utazási kiegészítőink és ezernyi más termékünk garantálja, hogy találsz kedvedre valót! Minden hétfőn megújuló termékkínálat, prémium kávékínálat és kávébár!


A program támogatója:

Vöslauer

Ismerd meg velünk a műanyag-körforgást, és az újrahasznosítási fázisokat. Keresd a 100%-ban újrahasznosított rePET palackos Vöslauer vizet, hogy felfrissülj az állomások között!

 

A program támogatója:

 

 

Állatmentés

Hazai védett állatok mentése és gyógyítása.


A program támogatója:

REGIO Játék Állomás

REGIO Játék Állomás

Az Agymenők Élménynapra izgalmas 4M játékokkal érkezünk, melyekkel a gyermekek saját megfigyelésük útján kerülhetnek közelebb a csillagászat, matematika, fizika és biológia csodálatos világához.


A program támogatója: