Támogatóink

Az Opel Európa egyik legnagyobb autógyártója, 2017 augusztusa óta a PSA csoport tagja. 2016-ban az Opel 1,2 millió járművet értékesített. 
A vállalatot Adam Opel alapította 1862-ben, a németországi Rüsselsheimben, mely 155 év elteltével ma is a vállalat központja.
Az Opel ebben az évben ünnepli az autógyártásban betöltött szerepének 120 éves jubileumát.
Magyarországon 1991 óta van jelen a márka: Szentgotthárd egy minden szempontból korszerű motorgyárral büszkélkedhet. Talán ezért sem meglepő, hogy hazánkban Opel modellekből fut a legtöbb az utakon.
Mixa
Magyarországon az elhízás népbetegség, ezért a tudatos táplálkozás népszerűsítése fontos feladat. Ennek megvalósításához szeretnénk hozzájárulni széles, cukor hozzáadása nélkül készült keksz- választékunkkal. Látogassa meg a Gullón állomást, ismerkedjen meg legnépszerűbb termékeinkkel, illetve a nagy klasszikusok cukormentes változataival. Tudjon meg többet a Gullón kekszek széles választékáról a www.facebook.com/gulloncukormentes/ oldalon, vagy a forgalmazó weboldalán (www.asix-kft.hu)!
A játék-ajándék boltként indult REGIO alig több mint két évtized alatt országos kis- és nagykerekedemi hálózattá nőtte ki magát. Napjainkban kb. 25 százalékos piaci részesedésével a legnagyobb játékkereskedelmi lánc Magyarországon. Hiszünk benne, hogy a játék a tanulás, a szocializálódás, a személyiség kibontakozásának és fejlődésének fontos eszköze, amely végigkíséri az embereket egy életen át.
A Pölöskei Szörpnél ámulatba ejtően sok és különleges gyümölcsöt használunk, hogy megunhatatlan szörpöket készíthessünk a családodnak, hiszen Magyarországon nálunk találod a legszélesebb ízválasztékot (30+ íz).

Ismerd meg a Tchibo világát!
Minden héten megújuló termékkínálattal várunk üzleteinkben és webáruházunkban.Keresd katalógusunkat és kedvezményes kuponunkat az ajándéktasakokban!

Női- férfi és gyerekruházatunk, lakástextiljeink, utazási kiegészítőink és ezernyi más termékünk garantálja, hogy találsz kedvedre valót! Minden hétfőn megújuló termékkínálat, prémium kávékínálat és kávébár!

A Csodák Palotája, Magyarország, Közép- és Kelet-Európa első „science center”-e, interaktív tudományos játéktere és szórakoztató központja, mely a graduális természettudományos oktatást kiegészítve informális, élményalapú módon tanít minden korosztályt. A Csopa témái, tematikái, az 5000m2-es játéktér eszközei és játékai, Öveges termi előadásai és kísérletbemutatói, különleges programjai minden esetben a tudományokhoz, és elsősorban a természettudományokhoz köthetőek, szakmailag hitelesek. Kiemelten fontos a tudományos oktatás, nevelés: a cél, hogy kedvet csináljon a természettudományok megismeréséhez tapasztalati úton, élménnyé téve a tanulást.
Csodabogarak Alapítvány
Farkaskölykök
HVG könyvek Junior
KockaKobak - Országos Matematikaverseny